23 Şubat 2009 Pazartesi

KAKTÜS


Kaktus !Bu dikenli bitkinin ne ise yaradigini ne icin yaratildigini bileniniz varmi ? Yok tabi... Unutmayin ki dunyadaki hersey bir amacla yaratilmistir. Mesela kaktus! Kaktus radyosyonu emmekte ve bu yuzden en buyuk nukleer santral yakinlarinda tonlarca kaktus bulunmakta. Gunumuzde yapilan arastirmalar, bu bitkinin yaralarin iyilestirilmesinden radyasyonun mutajenik etkilerinin azaltilmasina, artrit tedavisine yardimci olm! aktan kansere karsi korunmaya kadar bircok alanda etkili oldugunu ortaya koyuyor... Ayrica gecenlerde istanbulda bir banka subesi tam 250 adet kaktus siparisi verdi. Ne icin? Bilgisayarlarin yanina koymak icin. Herkes evinde hatta her odada mutlaka kaktus bulundurmali .

2 yorum:

  1. Gönülcüm ne kadar hoş bir içerik yaratmışsın. Seni "gönül"den tebrik ediyorum. Herkes blog aciyor ama herkes surekli ve guncel kalamiyor; ya da actiklari blog bir amaca hizmet etmiyor. Seninkini gercekten begendim ve takipteyim haberin olsun :))

    YanıtlaSil
  2. Gonulcum, dopdolu bir icerik ve bir amaca hizmet eden, sade ama zarif bir blog... Ellerine ve fikrine saglik! Takipteyim :))

    YanıtlaSil